No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.

Hungary

Hungary
Wilbert Alix
Events In Hungary
 

October 20-23

Kapcsolataink életrekeltése I 2011 október 20-23
Mastering Alive Relationships Workshop

Teacher: Wilbert Alix

Read about Mastering Alive Relationship program: LinkWilbert Alix (USA) kortárs gyógyító, a testtudat központú pszichológia és a neo-sámánisztikus tanulmányok elismert tanára, 3 év után újra elhozza annak lehetőségét, hogy ránézhessünk kapcsolatainkra.
Ismerd meg Önmagad teljességét!
Vegyél egy mély lélegzetet, és nézz Önmagadba kapcsolataidat használva tükörként!

October 24-27

Hatékony Kommunikáció 2011 október 24-25-26-27
Creative Communications Course.

Teacher: Wilbert Alix

Read about Effective Communication: Link

Wilbert Alix ebben a négy estén át, esténként  4 órát jelentő műhelymunkában elhozza annak lehetőségét, hogy tudatosíthassuk, hogyan érjük el azt az élményt, hogy megértettek bennünket, kommunikációnk révén.
"Azok a képességek kötnek minket a világhoz, amelyeket képesek vagyunk hatékonyan használni. A Hatékony kommunikáció, valójában alkotás"
A kommunikáció létezésünk módja a világon. Ez köt bennünket össze, ez a meghatározó életünk sikerességében, családunkban, rendszereinkben és végülis az egész földön. Ezért fontos megérteni mi az óriási különbség a kommunikáció és a Hatékony kommunikáció között.
February 24-16


Kapcsolataink életrekeltése III. 2012 február 24-26
Sourse Experience Retreat

Wilbert Alix, Kapcsolataink életrekeltése III. műhelymunkája egy olyan egymásra épülő sorozat következő állomása, amely kapcsolatainkban megélt szerepeinkkel való szembesülés kikerülhetetlen lehetőségét adja. A három napos bentlakásos elvonulás révén lehetőségünk nyílik arra, hogy tudatosabban döntsünk kapcsolatainkról.
Contact Us for details